Corona – update (01-04-2020)

Namens fysiotherapie Ross stellen wij u graag op de hoogte hoe wij in de praktijk rekening houden met het corona virus.

Medische Preventie training en Core stabiliteitsprogramma

Alle preventie sportgroepen en het core stabiliteitsprogramma komen te vervallen tot 28 april 2020. Worden de maatregelen vanuit het ministerie of het RIVM verlengd dan gaan wij daarin mee.

Eerste week met E-health

Vanaf maandag 23 maart 2020 hebben wij een digitaal programma (Physitrack) geïntroduceerd om u op afstand te blijven helpen. Inmiddels is de eerste week verstreken en kunnen wij zeggen dat er met succes de eerste patiënten zijn geholpen. Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen over dit programma? Neemt u gerust contact op met de praktijk. Tel. 0481 – 373512 of e-mail naar fysio.ross@planet.nl

Naast een intakegesprek is het ook mogelijk om een persoonlijk oefenschema voor u te maken. Dit schema kunt u via u laptop, tablet of telefoon openen en makkelijk afvinken. Hiermee kan u revalidatie ook in deze moeilijke tijd succesvol verlopen. Heeft u tussendoor vragen over het programma of moeilijkheden is er de mogelijkheid om ons een bericht te sturen via het programma. Daarnaast zullen wij samen met u evaluatiemomenten inplannen, welke telefonisch of middels een videogesprek plaats zullen vinden.

Hiermee hopen wij u ook op afstand zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Team Fysiotherapie Ross