Groepslessen

Sporten met persoonlijke professionele begeleiding!
Aangenaam en betaalbaar sporten en dit toch onder professionele begeleiding? Bij Fysio Kwieker kan dat!

Doelgericht bewegen kan gewrichtsklachten, botontkalking, hart- en vaatziekten, suikerziekte of longfunctiestoornissen voorkomen of de gevolgen ervan terugdringen. Onze fitnessruimte is uitgerust met trainingsapparatuur en diverse materialen om diversiteit aan te brengen tijdens de lessen.

Lesrooster klik hier

Preventietraining
De preventietraining is een gezonde, veilige en verantwoorde manier van trainen. Deze training is geschikt voor alle doelgroepen: jong en oud, getraind of ongetraind, sportief of onsportief, met of zonder lichamelijke ongemakken. U traint in een groep van maximaal 15 personen, gedurende vijf kwartier en is altijd onder begeleiding van een professional. De training kan tot op hoge leeftijd worden gevolgd.

Small group
U traint in een groep van maximaal 8 personen, gedurende één uur. De groep is kleiner en hierdoor is er meer ruimte voor individuele begeleiding. Het doel van de training is om op een plezierige, gezonde en verantwoorde manier te bewegen. 

Bewegen Op Muziek
Tijdens de lessen Bewegen Op Muziek wordt u uitgedaagd om zowel conditie als kracht te verbeteren met XCO’s en/of steps op het ritme van de muziek. De lessen kunnen gevolgd worden door sporters van alle leeftijden, waarbij de groepsgrootte van maximaal 8 personen wordt aangehouden. De les duurt een uur waarbij gestart wordt met een warming up, gevolgd door conditie- en krachtoefeningen en als afsluiting een eenvoudige choreo/dans met cooling down. 

TARIEVEN

Preventietraining
20 weken trainen met frequentie van 1 x per week voor € 110,-.

Small Group training
20 weken trainen met frequentie 1x per week voor € 150 ,-

Bewegen Op Muziek 
18 weken trainen met frequentie 1x per week voor €135,- 

Gelrepas
Houders van een Gelrepas kunnen bij ons in aanmerking komen voor korting (zie voorwaarden Gelrepas deelnemers).

Meer weten over onze praktijk of wilt u een afspraak maken? klik om te bellen of mail naar
fysiokwieker@kpnmail.nl

Download onderstaande documenten voor verdere info en deelname

Vragenlijst Preventietraining 2021