Stijn Dols

profielfoto-4407Algemeen Fysiotherapeut, Bewegingswetenschapper

Persoonlijke drive

Lichamelijke klachten hebben vaak verschillende oorzaken. Het is mijn uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar de juiste diagnostiek en de oplossing die daarbij het beste past.
Vanuit mijn brede interesses in de inspanningsfysiologie en mijn ervaringen als fervent duursporter heb ik geleerd om uitdagingen niet alleen biomechanisch, maar ook (inspannings)fysiologisch te benaderen. Binnen mijn behandeling staat een persoonlijke en analytische benadering centraal, waardoor maatwerk mogelijk wordt. Samen op actieve wijze werken aan uw herstel!

Aandachtsgebieden

Manuele therapie volgens Mulligan concept, Claudicatio, Schouderklachten, Inspanningsfysiologie, Preventietraining, Sporten voor mensen met een beperking

Opleiding en werkervaring

Stijn Dols is sinds augustus 2011 werkzaam bij Fysiotherapie Kwieker Hij studeerde in 2011 af als fysiotherapeut aan de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen). Hij heeft zich in 2012 verdiept in de manuele therapie volgens het Mulligan concept. In 2013 is Stijn gestart met de scholing perifeer arterieel vaatlijden en training en is zodoende lid van het Claudicationetwerk. Tevens is hij afgestudeerd bewegingswetenschapper (Msc.).

Sinds 2018 is Stijn Dols samen met Harro Gerritsen werkzaam binnen de werkgroep schouder elleboog Gelderland (W.S.E.G) vanuit de maatschap Orthopedie te ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Hierin hebben wij nauwe samenwerking met een aantal orthopeden, waaronder Dr. Peer Konings en Dr. Marc Wagener.

Aanwezig

Maandag 08.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag 10.30 tot 18.00 uur

BIG-Nummer: 19914353204